Skip to Content

Iskolaújság

Felkerült honlapunkra iskolánk diákújságának két legutóbbi száma a Suli-saláta, melyek az Iskola-újság menüpont alatt érhetők el.

Ballagás

Az élet szép, csak küzdeni kell érte, Boldog az, ki célját elérte Akarni kell és minden sikerül, Akarni és bízni rendületlenül.
 
Iskolánk legszebb eseménye a ballagás. Az idei tanévben 40 tanulónk búcsúzott iskolánktól.
Az eseményről készült képek megtekinthetők a következő oldalon:
Ballagás 2015.

Suli-saláta

Megjelent iskolánk diákújságja a Suli-saláta legújabb száma, melyet iskolánk honlapján az Iskola-újság menüpontra kattintva el is olvashattok.

Jótékonysági bál

Az idei évben február 28-án került megrendezésre a hagyománnyá vált jótékonysági bál. Iskolánk Szülői Munkaközössége, veztősége, dolgozói és tanulói nevében szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik valamilyen formában segítségünkre voltak a jótékonysági bál előkészületeiben és lebonyolításában, illetve bármilyen formában támogatták rendezvényünket. Külön köszönetet mondunk mindazoknak akik jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

Felsős farsang

2015. február 20-án a felsős tanulók farsangi bálja került megrendezésre. Az idén is csoportos jelmezeseket, produkciókat láthatott a közönség. Az eseményen nem maradhatott el a tombolasorsolás sem.
A farsangi bál képei itt tekinthetők meg:    Felsős farsang 2015.

Alsós farsang

2015. február 13-án megrendezésre került az alsós tanulók farsangi bálja. A farsangi bálon sok ötletes egyéni és az idén több csoportos jelmezes felvonulásában gyönyörködhetett a közönség. Az eseményen idén sem maradhatott el a tombolasorsolás sem.

A farsangon készült képek a következő oldalon tekinthetők meg: Alsós farsang 2015.

Suli-saláta

Megjelent iskolánk diákújságának a Suli-salátának legújabb száma.
A Suli-saláta XVII. évfolyam 3. száma elolvasható az iskola-újság menüpont alatt.

Osztályképek

Az idei tanévben készült osztályképek felkerültek iskolánk honlapjára. A képeket az Osztályok menüpontra kattintva nézhetitek meg.

Nemzeti ünnepeink projekt

A humán munkaközösség a 2014/2015. tanévben a magyarság jelképeiről, a magyarsághoz köthető ünnepekről szóló projektet valósított és folyamatosan valósít meg. Az eddigiekben október 6-ához és október 23-ához kapcsolódó munkákat készítettek a diákjaink felső tagozatban, amelyek a következő oldalon tekinthetők meg:  Nemzeti ünnepeink projekt

Pályaválasztási kiállítás

A továbbtanuló diákjaink október 17-én Pályaválasztási kiállításon vettek részt Nyíregyházán. A kiállítás helyszínén standok voltak felállítva, ahol egy-egy középiskola képviselte magát. Lehetőségük volt megismerkedni a diákoknak a képzésekről, szakokról, a továbbtanulás feltételeiről.
A rendezvényen készült képek a következő oldalon tekinthetők meg: Pályaválasztási kiállítás 2014.

Tartalom átvétel